Concrete5 - nok verdens bedste CMS software

Concrete5 er et open source Content Management System (CMS) som er meget brugervenligt, men samtidigt så stærkt at mange udviklere foretrækker at anvende det.


I flere år havde Concrete5 været succesfuld som en kommerciel applikation, men i sommeren 2008 valgte man at frigive den som en åben licens. Herefter har Concrete5 bredt sig til hele verden med lynets hast.
Professionelle udviklere strømmer til, og kreative designere jubler, endelig en platform med 100% frihed til kreativt design og indholdsplacering.

Som slutbruger får du et stykke fantastisk software på skærmen som på én gang er meget intuitivt og dermed brugervenligt, samtidig med stor design frihed og en bundsolid kerne hvorpå der kan bygges meget komplekse hjemmesider med masser af top moderne features.
Concrete5 er lavet til at gå hele vejen, og det kan udbygges i takt med din virksomhed eller organisation.
Det står dig frit for at vælge leverandør og samarbejdspartner, for du er ikke fastlåst af licenser eller tidligere leverandører.
Et veludviklet community giver tryghed og mulighed for vidensdeling, og der er mange ekstra komponenter på markedspladsen, i form af add-ons og temaer, som enten er gratis eller kan erhverves for små midler.

Concrete5 er gearet til både simple og meget avancerede systemer som f.eks.:

websites, webshops, kampagnesites

intranet og extranet

communities, forums og blogs

Alle kalder deres CMS for brugervenlige, og vi har set på mange af dem, men for os er der overhovedet ingen tvivl om, at Concrete5 virkeligt er det bedste vi indtil dato her set.
Vi anbefaler altid vore kunder Concrete5 - fordi vi ved, at både kunden og vi bliver glade for et samarbejde med Concrete5 CMS som krumtap."Concrete5 er baseret på principperne bag Free and Open Source Software (FOSS) og licenseret under MIT licensen. Det betyder at kildekoden til Concrete5 er åben, hvilket fordrer programmørerne til at udføre et godt stykke arbejde, da deres kode bliver underlagt kritiske blikke fra andre programmører. Det Hvide Hus i Washington (whitehouse.gov) er skiftet til en open source løsning, begrundelsen var enkel: open source er mere sikkert!"

Citat fra concrete5.dk

Vi samarbejder med Concrete5 Danmark som har en utroligt omfattende ekspertise om CMS softwaren fra Concrete5.

concrete5
  • Brugervenligt
  • Tekstredigering og billeder
  • Søgemaskine optimeret
  • Sikker platform
  • Implementering med andre
  • Komplet kontrol